Bakels utvecklar, producerar och distribuerar innovativa ingredienser och lösningar för bagare och konditorer på alla fem kontinenter.
Våra bagare och applikationsspecialister har tagit fram recept som visar hur våra produkter kan användas.
Vi tar fram marknadsledande ingredienser utifrån efterfrågan och trender i samarbete med kunder världen över.
Vårt engagemang sträcker sig långt bortom ingredienserna vi producerar – vår långa historia av forskning, utveckling och innovation är grunden för att vi gärna investerar i människor och kundsamarbeten.
Blandningstid på hög hastighet: 2-3 minuter Bakningstemperatur: 190°C Baktid: 28-30 minuter
Rumstemperatur
Industri, Konditori
Mjuk kaka, Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
Konditori
Bageri, Industri, Konditori
Ett bakpulver av extra hög kvalitet som med fördel används till applikationer, där bakpulvrets verkan är särskilt viktig för resultatet.
Emulgatorer (Cake Gels)
Jilk är en mångsidig Cake Gel för det mindre bageriet. Lämplig för alla typer av mjuka kakor.