Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Weight (%)
Vetemjöl
0.500
21.98
Socker
0.500
21.98
Modifierad stärkelse
0.030
1.32
Vetegluten
0.015
0.66
Aromatic bakpulver
0.024
1.05
Ägg
0.450
19.78
Vatten
0.250
10.99
Dorothy
0.050
2.20
Arofresh
0.045
1.98
Arogel
0.016
0.70
Vaniljarom
0.020
0.88
Vegetabilisk olja
0.375
16.48
Total vikt: 2.275

Arbetsbeskrivning

1. Blanda de torra ingredienser först.
2. Rör ner de flytande ingredienser, förutom oljan.
3. Vispa på låg hastighet I två minuter, skrapa ner smeten i bunken ordentligt och vispa ytterligare en minut på mediumhastighet.
4. Tillsätt försiktigt oljan och vispa till en slät smet.
5. Baka av i 195>175°C i 18 minuter.

Baktemperatur: 195>175°C
Baktid: 18 min

Produkter som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Weight (%)
Vetemjöl
0.500
21.98
Socker
0.500
21.98
Modifierad stärkelse
0.030
1.32
Vetegluten
0.015
0.66
Aromatic bakpulver
0.024
1.05
Ägg
0.450
19.78
Vatten
0.250
10.99
Dorothy
0.050
2.20
Arofresh
0.045
1.98
Arogel
0.016
0.70
Vaniljarom
0.020
0.88
Vegetabilisk olja
0.375
16.48
Total vikt: 2.275

Arbetsbeskrivning

1. Blanda de torra ingredienser först.
2. Rör ner de flytande ingredienser, förutom oljan.
3. Vispa på låg hastighet I två minuter, skrapa ner smeten i bunken ordentligt och vispa ytterligare en minut på mediumhastighet.
4. Tillsätt försiktigt oljan och vispa till en slät smet.
5. Baka av i 195>175°C i 18 minuter.

Baktemperatur: 195>175°C
Baktid: 18 min

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Muffins