Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Kokomix
1.000
Vatten
-
Non temp mörk
0.120
Arom - Apelsin
0.016
Total vikt: 1.136

Metod

1. Blanda alla ingredienser och smaksätt med non temp och apelsinarom.
2. Blanda med vinge på medelhastighet i 2-3 minuter.
3. Spritsa toppar.
4. Baka av 220℃ i 12-15 minuter.
5. Låt svalna.
6. Doppa botten I non temp mörk choklad.

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Kokomix
1.000
Vatten
-
Non temp mörk
0.120
Arom - Apelsin
0.016
Total vikt: 1.136

Metod

1. Blanda alla ingredienser och smaksätt med non temp och apelsinarom.
2. Blanda med vinge på medelhastighet i 2-3 minuter.
3. Spritsa toppar.
4. Baka av 220℃ i 12-15 minuter.
5. Låt svalna.
6. Doppa botten I non temp mörk choklad.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Kondisbitar