Vaniljmuffins kakbas KRAV

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

210 dagar

Typ

Typ

Pulver

Kategori

Kategori

Kakbas & mix

Kost

Kost

Ekologiskt

Färdig produkt

Färdig produkt

Cupcake, Muffins

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
0.400
Vaniljmuffins Krav
1.000
Krav alt. Ekologisk Matolja
0.440
Total vikt: 1.840

Metod

Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5-6 min.

Baktemperatur: 180 °C
Baktid: ca 20 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Socker, Äggpulver, Vete Stärkelse, Kalciumdivätefosfat (E341i), Natriumkarbonat (E500i), Naturliga Aromämnen

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3775-0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
0.400
Vaniljmuffins Krav
1.000
Krav alt. Ekologisk Matolja
0.440
Total vikt: 1.840

Metod

Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5-6 min.

Baktemperatur: 180 °C
Baktid: ca 20 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Socker, Äggpulver, Vete Stärkelse, Kalciumdivätefosfat (E341i), Natriumkarbonat (E500i), Naturliga Aromämnen

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3775-0088
20 kg
Säck