Karlsbader Komplett

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Kategori

Kategori

Brödbas & mix

Färdig produkt

Färdig produkt

Fikabröd

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Karlsbader Komplett
3.200
Torrjäst
0.050
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 4.350

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normala körtid.

Degtemperatur: 26-298 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Baktemperatur: 220 °C
Baktid: (60 g) ca. 8 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Socker, Vegetabilisk Olja (Raps), kalium och kalciumdifosfater (E450), Natriumkarbonat (E500i), Salt, Vanillin, Färgämne (E 160a), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Karlsbader Komplett
3.200
Torrjäst
0.050
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 4.350

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normala körtid.

Degtemperatur: 26-298 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Baktemperatur: 220 °C
Baktid: (60 g) ca. 8 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Socker, Vegetabilisk Olja (Raps), kalium och kalciumdifosfater (E450), Natriumkarbonat (E500i), Salt, Vanillin, Färgämne (E 160a), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck