Översikt
En komplett bas för chokladmuffins och mjuka kakor. Muffinsen får en fyllig chokladsmak, bra mjukhet och uppbakningsförmåga.
Endast vatten och olja behöver tillsättas.
Förvaras torrt och inte över +25°C. (Max 65% luftfuktighet)
365 dagar
Pulver
Gluten (vete), Ägg, Kan innehålla spår av mjölk
Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C
Baktid: (110g) ca 28-30 minuter
socker, VETEmjöl, ÄGGpulver, fettreducerat kakaopulver (7%)*, bakpulver E450 (i) (1,36%) och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEstärkelse, modifierad stärkelse, ÄGGVITEpulver, salt, VETEGLUTEN, arom, förtjockningsmedel E415, bärare E501, glykol E1520 (0,13%) och E 1518 (0,008%), klumpförebyggande medel E551 och antioxidant E330, *Rainforest Alliance Certifierad. Läs mer på ra.org
Blanda alla ingredienserna på 2:ans växel i ca 5–6 minuter.
Baktemperatur: ca 170°C
Baktid: (110g) ca 28-30 minuter
socker, VETEmjöl, ÄGGpulver, fettreducerat kakaopulver (7%)*, bakpulver E450 (i) (1,36%) och E500, emulgeringsmedel E 471, VETEstärkelse, modifierad stärkelse, ÄGGVITEpulver, salt, VETEGLUTEN, arom, förtjockningsmedel E415, bärare E501, glykol E1520 (0,13%) och E 1518 (0,008%), klumpförebyggande medel E551 och antioxidant E330, *Rainforest Alliance Certifierad. Läs mer på ra.org