Surdegsciabatta

Lagring

Lagring

Förvaras svalt och torrt. (Max 15°C, max 65% luftfuktighet)

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

180 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, korn)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Funktion

Funktion

Effektivitet

Ingredienser

Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.300
Vatten
1.200
Bakels Surdegs Ciabatta
0.140
Bakels Torrjäst
0.013
Salt
0.035
Total vikt: 2.688

Användning

Se recept

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,450.00
Energi (kcal)
350.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
<0.5
Kolhydrater (g)
71.00
därav sockerarter (g)
5.00
Protein (g)
10.00
Natrium (g)
<0.5
motsvarar ca (g salt)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, socker, torkad surdeg (VETE), askorbinsyra (E300), enzym, gluten, maltmjöl (KORN)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393801
20 kg
Säck
36x20 kg/pall

Ingredienser

Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.300
Vatten
1.200
Bakels Surdegs Ciabatta
0.140
Bakels Torrjäst
0.013
Salt
0.035
Total vikt: 2.688

Användning

Se recept

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,450.00
Energi (kcal)
350.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
<0.5
Kolhydrater (g)
71.00
därav sockerarter (g)
5.00
Protein (g)
10.00
Natrium (g)
<0.5
motsvarar ca (g salt)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, socker, torkad surdeg (VETE), askorbinsyra (E300), enzym, gluten, maltmjöl (KORN)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393801
20 kg
Säck
36x20 kg/pall