Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!

Pepparkakasmix

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete), Mjölk (skummjölkspulver innehåller laktos)

Färdig produkt

Färdig produkt

Bakverk, Cookies, Dessert

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.200
Bakels Pepparkaka
5.000
Ägg
1.200
Total vikt: 7.400

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna med vinge på 1:a växeln i 1 min, skrapa ner från kanterna. Blanda sedan på 2:ans växel tills en slät och något ljusare smet erhålles, ca. 3-6 min.
Baktemp: 150-160°C Baktid: (400 g) ca. 35-40

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,800.00
Energi (kcal)
420.00
Fett (g)
12.00
därav mättat (g)
5.00
Kolhydrater (g)
75.00
därav sockerarter (g)
47.00
Protein (g)
4.00
Natrium (g)
0.00
motsvarar ca (g salt)
1.00

Ingredienser

socker, VETEmjöl, vegetabilisk olja (palm, shea), VETEstärkelse, krydda, bakpulver E450 (0,2%) och E500, SKUMMJÖLKSpulver, salt, vanillin

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
382712
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.200
Bakels Pepparkaka
5.000
Ägg
1.200
Total vikt: 7.400

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna med vinge på 1:a växeln i 1 min, skrapa ner från kanterna. Blanda sedan på 2:ans växel tills en slät och något ljusare smet erhålles, ca. 3-6 min.
Baktemp: 150-160°C Baktid: (400 g) ca. 35-40

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,800.00
Energi (kcal)
420.00
Fett (g)
12.00
därav mättat (g)
5.00
Kolhydrater (g)
75.00
därav sockerarter (g)
47.00
Protein (g)
4.00
Natrium (g)
0.00
motsvarar ca (g salt)
1.00

Ingredienser

socker, VETEmjöl, vegetabilisk olja (palm, shea), VETEstärkelse, krydda, bakpulver E450 (0,2%) och E500, SKUMMJÖLKSpulver, salt, vanillin

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
382712
20 kg
Säck