• Svenska
    • Engelska
  • Jobb
  • Nyheter
  • Insights
  • Kontakt
  • Mitt Bakels
    • Logga in
    • Registrera dig
Bakels Sweden Bakels Sweden Bakels Sweden
  • Produkter

    Produkter

    Bakels utvecklar, producerar och distribuerar innovativa ingredienser och lösningar för bagare och konditorer på alla fem kontinenter.

    Våra produkter
    • Aromatic Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
    • Brödbaser & Koncentrat
    • Brödförbättrare
    • Chockex Non Temp
    • Fruktfyllningar & Krämer
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Bakpulver
      • Emulgatorer (Cake Gels)
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Övrigt
      • Fett & Margarin
      • Fröer, dekoration & topping
      • Glans & Glaze
      • Jäst
      • Malt & Vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Skållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter
      • Sugar paste
      • Surdeg FERMDOR®
    • Remonser
    • Saffran
    • Semlefyllningar
    • Skiljeoljor
    • Smaksättning, glasyr & topping
    • Tryfflar & Caramel
  • Recept

    Recept

    Våra bagare och applikationsspecialister har tagit fram recept som visar hur våra produkter kan användas.

    Våra recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Tjänster

    Tjänster

    Vi tar fram marknadsledande ingredienser utifrån efterfrågan och trender i samarbete med kunder världen över.

    Läs mer
    • Centres of Competence

      • Surdeg
      • Bröd
      • Emulgeringsmedel för mjuka kakor
      • Oljor och fetter
      • Pettinice och glasyrer
      • Fruktfyllningar och glaseringar
    • Baking Centres

      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Belgien
      • Ecuador
      • Mainland China
      • Sweden
      • Malaysia
      • Hong Kong
      • Indien
      • Nederländerna
      • Tyskland
    • Forskning och utveckling

      • Forskning och utveckling
  • Om

    Om

    Vårt engagemang sträcker sig långt bortom ingredienserna vi producerar – vår långa historia av forskning, utveckling och innovation är grunden för att vi gärna investerar i människor och kundsamarbeten.

    Läs mer
    • Om Bakels

      • Våra kunder
      • Verksamhetsmål
      • Kärnvärden
      • Bakels Sweden
    •  

  • Hem
  • Chockex non temp

NYTT NAMN OCH ÄNNU BÄTTRE PRODUKT!

Hösten 2021 ändrade vi namn på produktkategorin Non Temp. Den 30 september döper vi om denna kategori till Chockex.

Chockex är ett anrikat inarbetat Bakels-varumärke, som används av våra systerföretag världen över. Namnbytet hjälper oss att bygga en större sammankoppling med våra Bakels-kollegor, samtidigt som vi får en möjlighet att skapa ett starkt koncept kring ett produktvarumärke vi kan bygga igenkänning med i många år framåt.

Dessutom produceras nu våra omtyckta produkter uteslutande med RSPO-certifierad palmolja. Något vi är mycket stolta över. I samma veva genomförde vi ytterligare en produktförbättring för att möta marknadens allt större krav på oss livsmedelsproducenter. Sedan i höstas producerar vi Chockex med solroslecitin istället för sojalecitin och därmed är alla våra produkter fria från soja.

UPPTÄCK BAKELS CHOCKEX NON TEMP

Chockex är ett effektivt alternativ till choklad och passar till alla typer av applikationer där du önskar en smak av choklad. Fördelen med Chockex är att den till skillnad från choklad inte innehåller kakaosmör, vilket gör den enkel att använda då den inte kräver någon temperering.

Vårt Chockex-sortiment består av flera olika färger och goda smaker med rätt konsistens och viskositet. Den höga produktkvaliteten gör att Chockex utöver doppning och överdrag även passar för garnering och gjutning. Den ger en fin glans med ett hårt bräck. Produktens höga kakaohalt, den kvalitetssäkrade produktionen och de många möjligheterna vårt Chockex-sortiment skapar, ger dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas.

TILLVERKAD I GÖTEBORG

Vårt Chockex-sortiment är tillverkat i Sverige. Det är vi stolta för. Hela produktionsflödet sker i fabriken i Göteborg och det ger oss full kontroll över hela processen. Vi vet att du behöver en produkt som du kan lita på och därför är vi noggranna i allt från omsorgsfullt utvalda råvaror till sista kvalitetskontroll innan produkten är färdig. 

RÄTT VAL VID INDUSTRIELL TILLVERKNING

Bakels Chockex är ett utmärkt val vid industriell produktion. Med produktens mångsidighet och stabilitet är den en pålitlig trotjänare i din produktion. Att vi har vår egen produktutvecklingsavdelning nära vår produktion gör att vi kan anpassa våra produkter efter kundens unika önskemål och preferenser. Kontakta oss så tittar vi närmare på just ditt unika projekt.

LÄS MER OM PRODUKTERNA

Ta mig till detaljerna

PRODUKTNYHET: CHOCKEX RUBY PREMIUM

Ruby är den fjärde typen av choklad efter mörk, mjölk och vit. Den är producerad av Ruby kakaobönor som naturligt ger den unika smaken och den rosa färgtonen. Rubys syrliga smak med söta bäriga toner får dig att sticka ut från mängden i både smak och färg – Helt naturligt!

Ruby är den överlägset snabbast växande smaken inom konfektyr, enligt Mintels Trend Report 2020. Med sitt Instagram-vänliga utseende har Ruby fått stor plats i sociala media. Med detta kommersiella värde är det tydligt att Ruby är här för att stanna.

Va? Vad är Ruby? Jag vill veta mer!

Läs mer om Ruby här

Visste du att?

•  Vi har tillverkat och levererat Chockex världen över, från Göteborg, sedan 1978.

•  Varje sats genomgår ett flertal tester. Bland annat mäts partikelstorlek, viskositet, densitet, smak och färg för att du ska få en produkt med silkeslen munkänsla, rik smak och lätthanterlig konsistens. 

•  Alla våra Chockex är framtagna på segregerad palmolja och är fria från härdat fett och soja.

•  Chockex levereras i mindre bitar, antingen i rund eller fyrkantig form, för en enklare dosering, hantering och förvaring.

• Kan levereras i både fast och flytande form.

LÄS MER OM PRODUKTERNA

Ta mig till detaljerna
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Nyhetsbrev
Tillbaka till början

Navigering

  • Hem
  • Jobb

Om

  • Våra kunder
  • Verksamhetsmål
  • Kärnvärden
  • Historia
  • Fakta och siffror

Produkter

  • Produkter
  • Recept

Tjänster

  • Kompetenscentrum
  • Forskning och utveckling

Annat

  • Webbplatskarta

Huvudkontor

Box 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige

  •  +46 (0) 31 755 3500
  • info@bakelssweden.se

© 2022 Bakels Sweden

Bakels Sweden

Webbplats av Impact Media® Impact Media

Bakels Sweden

  • NavigeringMenu
  • Produkter
    • TillbakaMenu
    • Produkter
    • Aromatic Aromer & Färger
      • TillbakaMenu
      • Aromatic Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
    • Brödbaser & Koncentrat
    • Brödförbättrare
    • Chockex Non Temp
    • Fruktfyllningar & Krämer
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • TillbakaMenu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Bakpulver
      • Emulgatorer (Cake Gels)
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Övrigt
      • TillbakaMenu
      • Övrigt
      • Fett & Margarin
      • Fröer, dekoration & topping
      • Glans & Glaze
      • Jäst
      • Malt & Vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Skållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter
      • Sugar paste
      • Surdeg FERMDOR®
    • Remonser
    • Saffran
    • Semlefyllningar
    • Skiljeoljor
    • Smaksättning, glasyr & topping
    • Tryfflar & Caramel
  • Recept
    • TillbakaMenu
    • Recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Om
    • TillbakaMenu
    • Om
    • Kärnvärden
    • Fakta och siffror
    • Historia
    • Jobb
    • Verksamhetsmål
    • Våra kunder
    • Bakels Sweden
  • Tjänster
    • TillbakaMenu
    • Tjänster
    • Kompetenscentrum
    • Bagericentrum
      • TillbakaMenu
      • Bagericentrum
      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Ecuador
      • Belgien
      • Mainland China
      • Sweden
      • Malaysia
      • Hong Kong
      • Indien
      • Nederländerna
      • Tyskland
    • Forskning och utveckling
  • Nyheter
  • Insights
  • Kontakt
  • Logga in
  • Registrera dig
  • Select a Market Menu
  • Afrika
    • Tillbaka Menu
    • Östafrika
    • Sydafrika
  • Asien
    • Tillbaka Menu
    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa
    • Tillbaka Menu
    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
    • Tyskland
  • Oceanien
    • Tillbaka Menu
    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Nordamerika
    • Tillbaka Menu
    • Förenta staterna
  • Sydamerika
    • Tillbaka Menu
    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
  • Visit Bakels Group
  • Filtrera produkter Menu
  • Kategori
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic Aromer & Färger
      • Tillbaka Menu
      • Aromatic Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
    • Brödbaser & Koncentrat
    • Brödförbättrare
    • Chockex Non Temp
    • Fruktfyllningar & Krämer
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Tillbaka Menu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Emulgatorer (Cake Gels)
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Stabilisatorer
      • Bakpulver
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Emulsioner
    • Övrigt
      • Tillbaka Menu
      • Övrigt
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
      • Skållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter
      • Fröer, dekoration & topping
      • Fett & Margarin
      • Jäst
      • Surdeg FERMDOR®
      • Sugar paste
      • Malt & Vört
      • Glans & Glaze
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Vetebrödsbaser
      • Glaze & Gelé
      • Brödglans
    • Remonser
    • Saffran
    • Semlefyllningar
    • Skiljeoljor
    • Smaksättning, glasyr & topping
    • Tryfflar & Caramel
  • Färdig produkt
    • Tillbaka Menu
    • Arraksbollar
    • Artisan Premium Bread
    • Baguette
    • Bakverk
    • Berliner
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Bullar
    • Cheesecake
    • Ciabatta
    • Cookies
    • Croissant
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Eclairs
    • Fiberrikt
    • Fikabröd
    • Focaccia
    • Formbröd
    • Fralla
    • Fristående bröd
    • Frukostbröd
    • Fryst deg
    • Fyllningar
    • Glass
    • Grovt bröd
    • Hamburgerbröd & korvbröd
    • Kaffebröd
    • Kaka
    • Kex
    • Knäckebröd
    • Kondisbitar
    • Konfektyr
    • Krämer
    • Kyld deg
    • Layer cake
    • Ljust bröd
    • Madeirakaka
    • Muffins
    • No bake
    • Petit Choux
    • Pizza
    • Profiteroles
    • Punchrullar
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Sammanskuvade bröd
    • Semlor
    • Skorpor
    • Snackskakor
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Soft cakes
    • Stenugnsbakat bröd
    • Tårta
    • Tortillas
    • Wienerbröd
  • Varumärken
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • Bakels
    • Fermdor
    • Pettinice
    • Saffran Gold
    • TTT
  • Särskild egenskap
    • Tillbaka Menu
    • E-nummerfritt
    • Ekologiskt
    • Glutenfri
    • Halal
    • Kosher
    • Naturlig arom
    • Naturligt
    • Palmfri
    • RSPO
    • Surdegspulver Durum
    • Utan tillsatt socker
    • Vegan
  • Filterrecept Menu
  • Kategori
    • Tillbaka Menu
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Produkt
    • Tillbaka Menu
    • Actiwhite
    • Apelsintryffel
    • Aromatic Aromer
    • Aromatic bakpulver
    • Aromatic Bakvört Special
    • Aromatic Färger
    • Aropro - Koncentrerade industriaromer
    • Arosoft Cake
    • Bagerimargarin
    • Bakmalt Ljus Special
    • Bakmalt mörk special
    • Bästa-bas
    • Berlinermix
    • Briljant vaniljkräm
    • Cheesecake
    • Chia och Havre
    • Chockex Non Temp Premium Blond
    • Chockex Non Temp Premium Ljus
    • Chockex Non Temp Premium Mörk
    • Chockex Non Temp Premium Mörk Vegan PF
    • Chockex Non Temp Premium Ruby
    • Chockex Non Temp Premium Vit
    • Chocolate Fudgice
    • Colco
    • Creme Filling Lemon
    • Dark Levain
    • Diamond Glaze
    • Digestive Bisquit Crumb
    • Dorothy
    • Driv
    • Fermdor Rustic
    • Fermdor® Active Durum
    • Fond Royale
    • Fond Suisse
    • Frödekor
    • GL 16 Neutral
    • Glossy
    • Gourmetbas
    • Jilk
    • Jogga
    • Karité Guld
    • Kokomix
    • Långsamofin
    • Lecimax matbröd
    • Lecisoft Master
    • Lecisoft-fri
    • Les Fruits Fruktfyllningar 70%
    • Ljus Tryffel
    • Majsbas
    • Millionaires caramel
    • Mörk Tryffel
    • Mörk Tryffel Soft
    • Mörk Tryffel Vegan PF
    • Multibas
    • Multimix kakbas
    • No Bake
    • Ovalett Special
    • Pane Maggia Bianco
    • Pepparkaksmix
    • Pettina Choux Paste Mix
    • Pettinice Premium Sugar Paste
    • Potatisgrova
    • Premium Oat Bread
    • Råger
    • Remonser och fyllningar
    • Roggie m160 (Rågskållning)
    • Rollex för vetebröd
    • Ruby Tryffel
    • Saffransextrakt
    • Saffransextrakt Duo
    • Saphire Glaze
    • Silky Cake PF
    • Sprink
    • Tomatbröd
    • Torrjäst
    • Tosca
    • Vaniljmuffins
    • Vegan Caramel Sauce
    • Vegansk Kakmix
    • Vit Tryffel
    • Vit Tryffel Soft
    • Wheatie M160 (Veteskållning)
    • White Fudgice
  • Applikationer
    • Tillbaka Menu
    • Baguette
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Cheesecake
    • Cookies
    • Croissant
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Fast Food Bread
    • Flatbread
    • Formbröd
    • Frallor
    • Fruit tarte
    • Fullkorn
    • Gateaux
    • Glass
    • Hamburgerbröd
    • Hot cross bun
    • Kall deg
    • Kex
    • Kondis
    • Madeleines
    • Mjuk kaka
    • Muffins
    • No bake
    • Panettone
    • Pannkakor
    • Petit Choux
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Savoury
    • Scones
    • Skorpor
    • Småkaka
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Specialbröd
    • Stollen
    • Surdegsbröd
    • Tårta
    • Toast bread
    • Toastbröd
    • Vaniljkräm
    • Vetebröd
    • Wienerbröd
  • Visningsförhållanden
    • Tillbaka Menu
    • Fryst
    • Kyld
    • Rumstemperatur
  • Högtid/Säsong
    • Tillbaka Menu
    • Glutenfritt
    • Halloween
    • Höst
    • Jul
    • Påsk
    • Sommar
    • Take Away
    • Veganskt
    • Vinter
  • Filter News Menu
  • Kategori
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • Bakels Sweden
      • Tillbaka Menu
      • Bakels Sweden
      • Bli vår kollega!
    • Bakels Trend Alert
    • Bakels Worldwide Review tidning
    • Event och mässor
    • Övrigt
    • Produktnyheter
    • Receptsamlingar
    • Teknisk information
    • Trender & insikter
  • Archives
    • Tillbaka Menu
    • Augusti 2022
    • Maj 2022
    • Januari 2022
    • December 2021
    • November 2021
    • September 2021
    • Augusti 2021
    • Juli 2021
    • Maj 2021
    • Mars 2021
    • Februari 2021
    • December 2020
    • November 2020
    • September 2020
    • Juni 2020
    • Maj 2020
    • Mars 2020
    • December 2019
    • November 2019
    • September 2019
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • Artisan Premium Bread
    • bageriingredienser
    • baka
    • baka veganskt
    • Bakels
    • Bakels Sweden
    • Bakels trend alert
    • Bakels worldwide
    • bakelsworldwide
    • bakelsworldwidereview
    • bakning
    • BWR
    • covid19
    • Dark Levain
    • donuts
    • doughnuts
    • fruktfyllningar
    • fyllningar
    • inspiration
    • kakbas
    • kakindustrin
    • kakmix
    • kakor
    • mjuka kakor
    • muffins
    • muffinsmix
    • non temp
    • pajer
    • pettinice
    • produktlansering
    • produktlanseringar
    • produktnyhet
    • produktnyheter
    • recept
    • receptinispiration
    • receptserie
    • recipe inspiration
    • recipes
    • sugar paste
    • teknisk information
    • trend alert
    • trender
    • trends
    • vegan
    • veganism
    • vegansk kakmix
    • veganskt
  • Filtrera Insikter Menu
  • Kategori
    • Tillbaka Menu
    • Bakels trendspaning
    • Innovation
    • Innovation
    • Inspiration
    • Market Trends
    • Marknadstrender
    • Produktutveckling
    • Recept
    • Recipes
    • Sustainability
    • Technical information
  • Archives
    • Tillbaka Menu
    • April 2022
    • January 2022
    • June 2021
    • April 2021
    • March 2021
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • cake gels
    • Doughnuts
    • education
    • framtid
    • Fullkorn
    • hållbarhet
    • Innovation
    • Inspiration
    • Konsumenttrender
    • market trends
    • market trends
    • marknadstrender
    • palm oil
    • palm oil free
    • products
    • Recept
    • Recipes
    • sustainability
    • techincal
    • Teknisk information
    • Trend Alert
    • Trender
    • trends
    • whole grain

Bakels världen över

  • Afrika

    • Östafrika
    • Sydafrika
  • Asien

    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa

    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
    • Tyskland
  • Oceanien

    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Nordamerika

    • Förenta staterna
  • Sydamerika

    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
Besök Bakels Group
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Nyhetsbrev