Överdådiga & Instavänliga
Doughnuts De Luxe

Just nu ser våra trendspanare en stor doughnuts-trend växa fram världen över. Konsumenter lockas till de specialnischade doughnutterior och doughnuts shops som har poppat upp på marknaden de senaste åren. Doughnuten fungerar som en tom canvasduk och med stor uppfinningsrikedom, goda smaker och oväntade tillbehör dekoreras dougnutsen i överflöd. Här finns inga gränser för vad kreativiteten kan åstadkomma.

Singel- & duo-förpackningar, 12-pack och säsongsboxar. Dela med kollegor på kontor eller ta med hem till familj och vänner. Möjligheterna är oändliga och det är endast fantasin som sätter gränser för hur doughnutsen kan konsumeras. 

Doughnuts är alltid i säsong och genom att dekorera, toppa, doppa och fylla med nästan vad som helst, kan du alltid skapa nya intressanta smakkombinationer och extraordinära utseenden.

För den perfekta doughnuten med en gyllene yta, en mjuk och fluffig textur och en imponerande höjd, behöver du en riktigt bra deg. Det är exakt vad du får med Bakels Berliner Mix. Mixen passar även bra till att baka klassiska Berlinermunkar. 

Med Bakels Berliner Mix, behöver du endast tillsätta ägg, jäst och vatten för att göra en perfekt doughnut med den berömda ljusa bården som är ett signum för en doughnut av hög kvalité. Mixen ger dig samma jämna kvalitet varje gång.

Följ trenden!

Inpireras till att skapa mästerverk

Bakels har allt du behöver för att, doppa, toppa and fylla dina doughnuts. Vi har utvecklat en serie av inspirerande recept för att visa hur du, med Bakelsprodukter som du redan använder, kan ge dina doughnuts det lilla extra.