TTT – NATURLIGT PROCESSADE SÄDESSLAG FÖR ATT FÖRBÄTTRA DIN BRÖDPRODUKTION

Konsumenten efterfrågar produkter som är baserade på naturliga ingredienser och med en kort ingredienslista. Ett ökat fokus på hälsa och ett krav på öppenhet är grundfundamenten för konsumentens val.

Dagens konsumenter vill ha produkter med Clean Label mer än någonsin tidigare och förväntar sig att livsmedels- och bageritillverkaren levererar dem. De är till och med villiga att betala ett högre pris för produkter tillverkade med ingredienser de känner igen och litar på. Med våra naturliga och innovativa TTT-produkter av vete, råg, korn och havre är det möjligt för dig att förlänga färskheten, förbättra mjukheten och förlänga hållbarheten för ditt brödsortiment utan att lägga till några E-nummer.

Att ta bort ingredienser som stärker, stabiliserar och konserverar livsmedel skapar utmaningar för upprätthålla livsmedelssäkerhet, lång hållbarhet för ditt bröd och andra brödförbättrande egenskaper. Med TTT kan du se till att kvaliteten på ditt bröd kvarstår. Att använda våra TTT-produkter ger faktiskt ditt brödsortiment ännu fler fördelar som konsumenten värdesätter högt.

Läs mer om vad TTT är och se vårt produktsortiment här.